Monitoimijaisen hankeyhteistyön osaajaksi: Opi avaintekijät ja strategiat onnistuneeseen monitoimijaiseen hankeyhteistyöhön.
Monitoimijaisen hankeyhteistyön osaajaksi – Verkkokurssi
Haluatko oppia monitoimijaisen hankeyhteistyön salat ja tehostaa järjestösi toimintaa? Tällä kurssilla syvennyt monitoimijaisen yhteistyön periaatteisiin ja opit rakentamaan tehokkaita verkostoja, jotka tuottavat merkittävää lisäarvoa kaikille osapuolille. Kurssin suorittaminen antaa sinulle konkreettisia työkaluja ja menetelmiä, joiden avulla voit menestyä monitoimijaisessa yhteistyössä.
Kurssilla opit muun muassa:
- Miten monitoimijainen hankeyhteistyö toimii ja mitkä periaatteet ovat avainasemassa onnistuneessa yhteistyössä.
- Miten resurssit, kuten osaaminen, aika ja raha, jaetaan tehokkaasti eri toimijoiden kesken siten, että kaikki osapuolet hyötyvät.
- Käytännön työkaluja ja vinkkejä, joilla voit rakentaa ja ylläpitää menestyvää yhteistyötä ja ratkaista mahdollisia haasteita matkan varrella.
Kurssin kohderyhmä: Järjestöjen ja yhdistysten henkilökunta
Kurssin sisältö:
Kurssi koostuu kahdesta osiosta, jotka kattavat monitoimijaisen hankeyhteistyön kaikki keskeiset osa-alueet:
- Ymmärrys monitoimijaisesta yhteistyöstä
- Oppitunti 1: Käsitteet ja taustat: Saat ymmärryksen monitoimijaisen yhteistyön keskeisistä käsitteistä, taustoista ja tarpeesta.
- Oppitunti 2: Monitoimijaisen yhteistyön elementit: Opit, mitkä elementit tekevät monitoimijaisesta yhteistyöstä menestyksekästä ja kuinka voit itse olla rakentamassa toimivaa verkostoyhteistyötä.
- Oppitunti 3: Vaikuttavat kumppanuudet – case-esimerkit: Tutustut käytännön esimerkkeihin onnistuneista monitoimijaisista kumppanuuksista, ja saat inspiraatiota oman yhteistyön kehittämiseen.
- Oppitunti 4: Pohdinta: Reflektoit oppimaasi ja syvennät ymmärrystäsi monitoimijaisen yhteistyön periaatteista.
- Hankeyhteistyön suunnittelu ja johtaminen
- Oppitunti 5: Hankkeen tavoitteiden asettaminen: Opit, kuinka asetetaan selkeät ja mitattavissa olevat tavoitteet, jotka ohjaavat hankeyhteistyön onnistumista.
- Oppitunti 6: Rahoitus hankkeelle: Tutustut eri rahoitusvaihtoehtoihin ja opit, miten varmistat hankkeellesi tarvittavat resurssit.
- Oppitunti 7: Kuinka hyvä hankehakemus syntyy: Saat käytännön vinkkejä ja ohjeita menestyksekkään hankehakemuksen laatimiseen, joka vakuuttaa rahoittajat.
- Oppitunti 8: Pohdinta: Reflektoit oppimaasi ja kehität taitojasi hankeyhteistyön suunnittelussa ja johtamisessa.
- Oppitunti 9: Kurssin päätteeksi: Yhteenveto kurssin keskeisistä oppeista ja valmistautuminen niiden soveltamiseen käytännössä.
Jokainen oppitunti koostuu max 12 minuutin mittaisesta koulutusvideosta. Voit opiskella kurssia omaan tahtiisi ja palata materiaaleihin aina tarvittaessa.
Ilmoittautuminen:
Koulutus tilataan erillisen tilauslomakkeen (Hanki tästä painike) kautta.
Lomakkeella voit tilata Koulutuskumppanisi- koulutusympäristön koulutuksia itsellesi/organisaatiosi henkilökunnalle.
Laskutamme koulutukset ja toimitamme ohjeet kurssille rekisteröitymistä varten organisaation yhteyshenkilölle, jonka jälkeen kurssiavain toimitetaan tilaajan sähköpostiin.
Koulutus on käytettävissäsi 6 viikon ajan rekisteröitymiskoodin toimituksesta alkaen.
Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova eikä koulutusta voi perua ilmoittautumisen jälkeen.
Kurssin suorittaminen avaa sinulle uusia ovia ja auttaa sinua menestymään monitoimijaisessa hankeyhteistyössä. Ota ensimmäinen askel ja tilaa kurssi nyt!